Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Rutieră București a făcut publică, pe Facebook, filmarea cu incidentul în cazul Cristian Boureanu (video)

ro

11 Jun, 2017 08:50 10550 Marime text
 
Ieri după amiază, Poliția Rutieră București a făcut publică, pe pagina sa de Facebook, probabil ca o reacție a ce a fost prezentat în presă, incidentul cu fostul deputat Cristian Boureanu.

Reamintim că Boureanu a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă fusese reţinut, după mai multe ore de audieri, ca urmare a conflictului avut în trafic cu o brigadă de la Poliţia Rutieră.

Maşina în care erau pasageri fostul parlamentar şi prietena lui a fost oprită în trafic vineri, în jurul orei 01.30, în zona Pieţei Charles de Gaulle, iar după ce şoferul a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, Boureanu a avut o serie de replici cu polițiștii care au oprit mașina în care se afla, dar pe care nu o conducea el.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex 11 Jun, 2017 16:03 1.Se pare ca nici domnul polițist nu a avut o atitudine corespunzătoare, nu stai la discuții cu infractorii sau sa i dojenești de parca ai fi mama lor. 2. Polițiștilor le ar trebuie camere pe umăr cum au agenții de penitenciare ca sa se evite orice îndoiala, plus ca reprezinta o proba ....