Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română. Acțiuni ale polițiștilor de la transporturi. Sute de litri de motorină, țigarete și alte bunuri, confiscate

ro

16 Dec, 2017 13:01 1521 Marime text
În ultima săptămână, polițiștii de la transporturi au patrulat în stațiile de cale ferată, trenuri de călători și în zonele de risc, unde au identificat 9 urmăriți național și 11 minori lipsiți de supraveghere. Au fost întocmite 36 de dosare penale și au fost confiscate mii de țigarete, precum și sute de litri de motorină și material lemnos.
 
În perioada 8 – 14 decembrie a.c., sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii de la transporturi au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracționalității, inclusiv a celei din domeniul economic.
 
Polițiștii au patrulat în 334 de stații de cale ferată, în 363 de trenuri de călători și în 188 de zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale).
 
În urma acțiunilor, polițiștii au depistat 9 urmăriți la nivel național, 11 minori lipsiți de supraveghere, 18 vânzători ambulanţi neautorizaţi și un deţinător de substanţe halucinogene.
 
Au fost întocmite 36 de dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, loviri sau alte violențe, distrugere, evaziune fiscală, ucidere din culpă precum și alte fapte penale, 4 persoane fiind arestate preventiv.
 
Polițiștii au efectuat 2 percheziţii și au identificat 21 de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, 4 persoane fiind reţinute sau arestate preventiv.
 
Au fost ridicate în vederea confiscării/indisponibilizării 5.760 de țigarete, 340 de litri de motorină, 120 kg. de cereale, 120 de articole pirotehnice, 2,8 mc. de material lemnos şi alte bunuri şi sume de bani, în valoare de 11.585 de lei.
 
Astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare.

Sursă foto: Poliția Română
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii