Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română. 135 de persoane date în urmărire, depistate de polițiști

ro

02 Dec, 2017 13:32 1856 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.

În ultimele 5 zile, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 135 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada  24 – 28 noiembrie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 101 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 69 de minori.

De asemenea, au fost depistate 34 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 25 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 3 aveau mandate de arestare preventivă, 2 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare și 4 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii