Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția face câteva recomandări

ro

27 Dec, 2016 07:33 1786 Marime text
La întoarcerea din minivacanța de Crăciun, Poliţia Română vă recomandă să circulaţi cu viteză adaptată la starea carosabilului şi să măriţi distanţa în mers, dacă acesta este acoperit de zăpadă, gheață sau polei.

Poliţiştii rutieri acţionează cu efective sporite, în punctele cu risc ridicat de producere a evenimentelor rutiere şi la orele cu trafic intens, atât pentru asigurarea fluenţei circulaţiei, cât şi pentru siguranţa deplasărilor participanţilor la trafic.

Pentru a nu apărea probleme legate de fluenţă la întoarcerea spre casă a celor plecaţi să-şi petreacă sărbătorile, în special pe rutele dinspre staţiunile montane, Poliţia Română vă recomandă să luaţi în considerare şi oportunitatea alegerii unei rute de rezervă, ținând cont că valorile de trafic pot crește.

Pentru evitarea neplăcerilor pricinuite de aglomerarea arterei de circulaţie D.N. 1 şi a ambuteiajelor ce pot apărea pe fondul depăşirii capacităţii de preluare a valorilor de trafic, vă recomandăm să alegeți și variantele alternative:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii