Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Constanța a învățat cetățenii cum să se apere de hoți (galerie foto)

ro

26 Aug, 2014 18:24 1839 Marime text
Astăzi, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii alături de poliţiştii de ordine publică şi cei ai Poliţiei Municipiului Constanţa au iniţiat o campanie informativ-preventivă în rândul cetăţenilor. Acțiunea are drept scop prevenirea infracţiunilor săvârşite cu violenţă, în special a tâlhăriilor şi a infracţiunilor îndreptate împotriva patrimoniului.
 
Oamenii legii au discutat cu locuitorii din municipiul Constanța  pe teme legate de prevenirea tâlhăriilor, infracţiunilor de furt din genţi şi buzunare, în zona bulevardelor intens circulate, în zona gării, a centrelor comerciale şi în parcuri.
 
O atenție deosebită au primit-o minorii. Aceștia au fost informații cu privire la  delincvenţa juvenilă şi limitele răspunderii penale, consecinţele comiterii infracţiunilor, prevenirea dispariţiilor de minori, a furturilor şi a tâlhăriilor, aceştia primind sfaturile poliţiştilor cu interes.
 
Acțiunea a presupus și creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește pericolele reale, dar și faptul că cetățenii pot veni în sprijinul polițiștilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii