Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția a depitat un tânăr pe numele căruia era emis un mandat european de arestare

ro

25 Nov, 2015 23:38 1105 Marime text
 
Poliţiştii din Dolj, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru înşelarea mai multor companii de telefonie din Austria.
 
Ieri, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au depistat pe raza municipiului Craiova un bărbat, de 24 de ani, dat în urmărire internaţională.
 
Pe numele acestuia, autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, în perioada 2013 - 2014.
 
Cel în cauză este bănuit că ar fi indus în eroare companii de telefonie mobilă din Austria, de la care ar fi primit telefoane şi computere în valoare de aproximativ 50.000 de euro.
 
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională  al Poliţiei Române.
 
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, urmând să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Craiova, în vederea emiterii mandatului de arestare şi predării către autorităţile din Austria.



Sursa foto: dj.politiaromana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii