Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Podul vechi de la Agigea poate fi închis în orice moment Breteaua rutieră de conectare a noului pod cu DN 39, deschisă traficului

ro

16 Mar, 2016 14:55 2931 Marime text
Breteaua rutieră de conectare cu DN 39, obiectul 2 al proiectului de investiții „Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre – Marea Neagră“, este finalizată și întrunește condițiile deschiderii circulației traficului rutier.

Aceasta va prelua traficul rutier, inclusiv traficul greu, pe o variantă alternativă și va conecta Autostrada A4 cu DN39A și, în continuare cu DN39, până la intrarea spre Eforie Nord.

Au fost realizate elementele de siguranța circulației: marcaje, parapete, un nou sens giratoriu, semnalizare rutieră, etc.

Pe segmentul de drum care traversează localitatea Agigea, breteaua rutieră a fost dotată pe ambele laturi cu panouri fonoabsorbante pentru protecția fonică a locuitorilor din cartierele apropiate.


Foto: facebook

În contextul celor mai sus precizate, podul vechi de la Agigea poate fi închis în orice moment. Trebuie precizat însă că CNADNR informează că lucrările de reabilitare a acestui obiect sunt programate până luna viitoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii