Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu PNL va face tot posibilul ca aleşii care şi-au schimbat partidul să îşi piardă mandatul

ro

06 Mar, 2015 14:50 850 Marime text
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat azi, într-o conferinţă susţinută la Satu Mare, că PNL va face tot ce-i va sta în putință pentru ca aleșii care și-au schimbat partidul în cursul anului trecut, pe baza Ordonanței 55, să își piardă mandatele.

"PNL, prin grupul de senatori, va face tot posibilul ca legile și deciziile Curții Constituționale să fie respectate și anume Ordonanța 55, cunoscută în limbaj popular ordonanța care legiferează traseismul. Din păcate, în Camera Deputaților, în ciuda deciziei Curții Constituționale, PSD-ul, în campania electorală dând această ordonanță, a ignorat voința electoratului de la urne, din 2012, a considerat că este cazul să nu ia deloc în discuție cele reglementate de Curtea Constituțională și nu a reglementat efectele în sensul pierderii mandatelor aleșilor locali", a declarat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă, conform Agerpres.
 
Liderul PNL susține că dacă Senatul nu va adopta o decizie conform indicațiilor Curții Constituționale, liberalii vor ataca actul normativ la Curte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii