Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „PNL-ul este un partid moluscă”

ro

17 Aug, 2015 08:57 1078 Marime text
 
Fostul președinte, Traian Băsescu, a adus critici PNL-ului în cadrul unui discurs de la Alba Iulia, spunând că este un partid mult mai flexibil și fără coloană vertebrală, spre deosebire de PDL-ul pe care l-a condus, potrivit B1 TV.

„PNL-ul este un partid moluscă, care-şi agită coloana vertebrală în funcţie de curentul, vântul care bate de la Cotroceni sau de oriunde. În locul lor mi-aş fi menţinut punctul de vedere, pentru că au şi cerut să se reducă la 19%, şi rămânea să-şi asume pe urmă la buget prostia pe care au votat-o. Mai aveau şansa să-şi corecteze prostia la bugetul de stat pe 2016", a afirmat e, potrivit psnews.ro, citat de B1 TV.

Referitor la ideea potrivit căreia PDL a fost un partid care a făcut exact ceea ce a dorit Traian Băsescu, fostul președinte precizează că „de cele mai multe ori, au făcut ce au vrut ei şi de asta uneori lucrurile au ieşit prost. Dar, în mod categoric şi când a fost la o adică, am făcut cu ei ce a trebuit".

Băsescu a mai precizat că nu ar fi fost de acord ca PNL să fuzioneze cu PDL.

„Un partid care a dat ţării de două ori primar general şi de două ori preşedintele României nu-şi poate nega istoria pentru un partid care nu dăduse niciodată până la ora aceea preşedinte", a declarat fostul președinte.



Sursa: psnews.ro, citat de B1 TV
Sursa foto: mesaj.md


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii