Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL se pronunță ferm în favoarea vaccinării copiilor

ro

25 Sep, 2016 13:07 1750 Marime text
PNL se pronunță ferm în favoarea vaccinării copiilor, a scris pe pagina sa de Facebook, copreședintele formațiunii, Alina Gorghiu.

„Avem nevoie de o informare mult mai bună şi mai intensă a populaţiei cu privire la beneficiile vaccinurilor recomandate copiilor, dar şi despre tot ce ar interesa pe părinţi legat de imunizarea copiilor. În al doilea rând, PNL ar vrea să vadă o preocupare constantă a Executivului cu privire la alimentarea cu vaccinuri, astfel încât să nu se mai întâmple aceste sincope, nesincronizări sau crize. În al treilea rând, aştept să văd soluţii concrete care pot fi propuse de minister pentru a creşte acoperirea vaccinală”.

Ca răspuns la un comentariu al unui părinte care o întreabă ce încredere are în vaccinurile de stat, Alina Gorghiu scrie: „Tocmai pentru ca am copil care e la vârsta celor mai multe vaccinări, cred că statul trebuie să asigure calitatea și cantitatea necesară pentru toți copiii. În paralel cu o campanie de informare coerentă”.
 
Pe de altă parte, ea a subliniat că așteaptă ca proiectul Legii vaccinării să fie pus în dezbatere publică de Ministerul Sănătății.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii