Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL, PSD si PC au iesit de la consultari

ro

15 Mar, 2010 20:42 1276 Marime text

Liderii PNL Crin Antonescu, Radu Stroe şi Victor Paul Dobre au ieşit de la consultările de la Cotroceni, chiar înainte de începerea discuţiilor. Liberalii au asistat doar la discursul introductiv al preşedintelui Traian Băsescu. La scurt timp, liberalii au fost urmaţi de delegaţia PSD.

15 minute a durat prezenţa delegaţiei PNL la consultările la care au fost invitaţi de preşedintele Traian Băsescu pe tema modificării Constituşţiei. Liberalii au ascultat expunerea preşedintelui, apoi l-au informat pe Traian Băsescu că nu sunt dispuşi să gireze cu prezenţa lor legitimitatea grupului independenţilor , "o adunătură" care au trădat nu numai partidele politice, ci şi electoratul care i-a votat.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NeDobiBocul 16 Mar, 2010 09:35 Broavo lor !.Pana cand secatura asta nu va pricepe ce-i cu democratia-numa asa sa primeasca. BISNITAR : persoana care practica afacerismul, realizand profituri personale pe cai necinstite, meschine. BISNITA : afacere necinstita, marunta; gainarie Lucratorii din marina comerciala romana (de la simplu marinar la comandant nava) erau numiti "bisnitari". Analizati modul de comportare al primului "bisnitar al tarii"-naravul nu se schimba,doar parul Octavian Paler l-a caracterizat in doar doua cuvinte pe Basescu: «Canalia perfecta». Din pacate pentru Poporul Roman, mai sunt multi ce casca gura sa prinda gogosile rasuflate ale basescului. Pentru ca se identifica, pina la contopire, cu aceasta caricatura nefericita, dar mincinoasă, perfida si tenace. Speram ca «poporul lui Baselu» sa devina din ce in ce mai mic, pină vor ramine din el doar DOBIBOCII,TRADATORII=LIICHELE si STOLOJANII meschini si schimonositi.