Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Mangalia a ales noua componență a comitetului local executiv

ro

21 Oct, 2015 18:19 1891 Marime text
 
Organizația Municipală Mangalia a Partidului Național Liberal a stabilit ieri, în ședință, componența noului Comitetul Local Executiv al PNL Mangalia și calendarul de acțiuni viitoare.
 
Noua structură de conducere a PNL Mangalia este formată din 35 de membri. Organizația vechiului PNL este reprezentată de 16 membri și doi supleanți, în timp ce fostul PDL este reprezentat de șapte membri și doi supleanți. La aceștia se adaugă cei opt copreședinți ai organizațiilor interne (OFL, TNL, Clubul Seniorilor Liberali și Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali, care vor avea drept de vot consultativ.
 
CLEX al PNL Mangalia va fi condus de președintele Cristian Radu. Vicepreședintele CLEX Mangalia este Vasile Dorel Toma. De asemenea, secretar general al CLEX a fost desemnat Nicolae Teodorescu (vechiul PNL), iar secretar general adjunct este Valentin Ciuraru (fostul PDL). Toate deciziile au fost luate în unanimitate de cei prezenți la ședința de constituire a Comitetului Local Executiv al PNL Mangalia.
 
La finalul întâlnirii, președintele PNL Mangalia, Cristian Radu, a declarat că „la Mangalia s-a depășit etapa în care se vorbea de vechiul PNL și fostul PDL. Acum formăm un singur partid, iar cuvântul de bază este unitatea. Se apropie campania electorală și împreună trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptat atât de conducerea centrală a PNL, cât și de cea județeană. Scopul nostru este depășirea potențialului PNL, prin depășirea ponderii de 50% în alegerile locale de anul viitor atât pentru Primăria Mangalia, cât și pentru Consiliul Județean Constanța”.
 
Potrivit declarațiilor liderului PNL Mangalia, membrii CLEX se vor revedea în maxim două săptămâni pentru înființarea de OSV-uri.
 
La şedinţă au fost prezenţi, din partea Filialei PNL Constanța, secretarul general Septimiu Bourceanu şi secretarul general adjunct, Romeo Murea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii