Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu „PNL îi va cere în fiecare zi lui Victor Ponta să își dea demisia”

ro

06 Jun, 2015 17:52 1667 Marime text
 
Alina Gorghiu a vorbit la o conferință de presă de la sediul PNL, despre un „fapt, în opinia noastră fără precedent în România. Un premier în funcție este pus sub acuzare de DNA pentru fapte asimilate celor de corupție" care s-a întâmplat vineri, potrivit B1 TV.

„E un fapt fără precedent și, din nefericire, constat că suntem în a doua zi de la acel moment când se impunea de urgență demisia premierului. Suntem în a doua zi de întârziere de la acel moment și constat cu stupoare că premierul nu are de gând să facă acest pas elementar de bun simț într-o democrație", spune liberala.

„Fiecare zi în care premierul Victor Ponta se ține de scaunul de la Palatul Victoria înseamnă neșansă pentru democrația din România, lipsă de credibilitate, capital pierdut. Cum poate să le vorbească cetățenilor României despre reducere de TVA și cum le poate cere micilor întreprinzători și oamenilor de afaceri din România și din afară să nu facă evaziune fiscală când domnia sa este pus sub acuzare de DNA de fapte care înseamnă evaziune fiscală, spălare de bani și alte fapte la fel de grave?

PNL îi va cere în fiecare zi premierului să își dea demisia. Acum, la sfârșitul carierei sale politice, să facă un prim gest de bărbat politic, să își dea demisia pentru a ușura politica de această criză fără precedent", a declarat copreședinta PNL.




Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii