Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa vrea moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Află motivul!

ro

01 Sep, 2014 15:28 1774 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că Alianța Creștin Liberală are obligaţia să depună o moţiune de cenzură cât timp Guvernul Ponta greşeşte, se arată într-un comunicat de presă.

"O moţiune de cenzură are un efect mobilizator printre parlamentari şi credem că s-a acumulat foarte multă nemulţumire la adresa Guvernului Ponta, nu numai în rândul populaţiei, ci şi în Parlament.  Astfel, ACL va depune o moțiune de cenzură prin care să sancționeze și să stopeze încercările Guvernului Ponta de a pregăti o posibilă fraudare a alegerilor. Moțiunea de cenzură a ACL va viza Ordonanța de urgență 45/2014 privind organizarea alegerilor prezidențiale și Ordonanța de urgență privind migrația aleșilor locali", se precizeză în documentul mediatic. 

Se petrec lucruri stranii cu privire la ordonanţa privind migraţia primarilor. "În ceea ce privește OUG referitoare la aleșii locali, este cel puțin straniu că aceasta nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial, deși a fost anunțată ca adoptată de Guvern încă de la mijlocul săptămânii trecute. Avem suspiciuni că ceva nu este în regulă, că Guvernul folosește acest răgaz pentru a face anumite demersuri ascunse și că încă se lucrează la OUG, ceea ce reprezintă o altă ilegalitate", susţin reprezentanţii PNL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii