Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa "Îi solicităm primarului Radu Mazăre să îşi dea demisia şi să plece din ţară"

ro

17 Nov, 2014 16:35 1949 Marime text
“Constanța a arătat că vrea schimbarea. Constanța a arătat că vrea să iasă de sub jugul PSD. Prin votul covârșitor și prezența masivă la urne, constănțenii au demonstrat că democrația se face prin vot și nu prin pungi cu pui, ulei și făină”, se arată într-un comunicat remis redacţiei de Biroul de presă al Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa.
 
“Rezultatul votului vorbește de la sine și mulțumim pentru încrederea acordată candidatului liberal Klaus Iohannis. În același timp, votul de duminică dat în municipiul Constanța este o palmă dată și actualei administrații locale, în frunte cu primarul Radu Mazăre. Constănțenii au ignorat toate mesajele, rugămințile și chiar șantajele sentimentale ale lui Radu Mazăre, acordând un adevărat vot de blam a ceea ce înseamnă în prezent în Constanța administrație PSD. În acest sens, pentru a-și duce la capăt promisiunea, îi solicităm domnului primar Radu Mazăre să-și dea demisia din funcție și să plece din țară. Asta dacă poate și îi dă DNA voie”, mai spun liberalii.
 
„Este clar că orașul nostru are nevoie de o schimbare reală. Constanța trebuie să devină ceea ce Sibiul reprezintă pentru sibieni. Este bine să reașezăm valorile constănțenilor, să dăm dovadă de mai multă seriozitate și implicare, să demonstrăm ce poate însemna un lucru bine făcut.
 
De asemenea, organizarea alegerilor în diaspora reprezintă una dintre  principalele responsabilități ale actualei guvernări. Este inadmisibil ca într-un stat european, în secolul 21, actuala guvernare să reprime propriilor cetățeni un drept fundamental, prevăzut și în Constituție: dreptul de a-și alege președintele.
Pentru umilința zecilor de mii de români care au stat la cozi de kilometri în ploaie și vânt pentru a vota, pentru rușinea de a fi adus România pe prima pagină a presei internaționale cu imagini în care românii erau bătuți și bruscați de polițiile naționale la solicitarea propriilor guvernanți, solicităm de îndată premierului Victor Ponta și Guvernului României să își prezinte demisia”, conchid liberalii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii