Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa cinsteşte memoria lui Ion I. C. Brătianu

ro

20 Aug, 2014 13:40 1397 Marime text
Partidul Naţional Liberal Constanţa doreşte să reamintească cetăţenilor faptul că Ion I. C. Brătianu merită cinstit, acesta dând dovadă de un real interes pus în slujba binelui naţional.

Ion I. C. Brătianu a avut idealul unei Românii reîntregite și a împlinit acest obiectiv. A crezut în șansa României unite chiar și în cele mai grele momente, fiind dispus la orice sacrificiu politic personal pentru a realiza acest ideal. Viziunea, consecvența și abilitatea omului politic Ion I. C. Brătianu au dat sens jertfei sutelor de mii de eroi români din primul război mondial iar România Mare a devenit realitate”, transmit reprezentanţii PNL Constanţa într-un comunicat de presă.

PNL Constanţa mai arată că, prin naşterea şi faptele sale Ion I. C. Brătianu a lăsat amintire un model de slujire a interesului naţional.

„Astăzi avem nevoie de patriotismul faptelor, nu al vorbelor goale de conținut, iar Ion I. C. Brătianu ne-a arătat că putem avea România pe care ne-o dorim «Prin noi înainte!»”, se arată la finalul comunicatului de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii