Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL aşteptă demisia lui Ponta… tot prin fax

ro

21 Jun, 2015 15:18 1944 Marime text
Premierul Victor Ponta s-a autosuspendat din motive medicale petru o perioadă de 28 de zile şi i-a cerut preşedintelui Iohannis să-l desemneze pe Gabriel Oprea în funcţia de premier interimar.
În replica, Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, afirmă, pe facebook, că Ponta a ales o "variantă nedemnă" şi îi cere din nou demisia: "În ciuda unei situații medicale, cred că Prim-ministrul Victor Ponta dorește să cumpere timp, negăsind o altă ieșire din situația gravă în care ne-a pus. E un fel de autosuspendare, după ce a încercat toate tertipurile posibile și imposibile. Oricând s-ar întoarce, orice ar delega, Ponta trebuie să-și dea demisia. Acum nu este altceva decât un prim-ministru în exil, care încearcă o campanie de victimizare prin fax, nimic altceva. Ponta trebuie să-și dea demisia azi! O acceptăm tot prin fax".
La rândul său, premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, consideră că "Fugarul de justiție Ponta își bate joc de funcția de premier și de România. DNA și FMI îl caută prin București pentru fapte grave și el se ascunde laș în spatele halatelor albe din Turcia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii