Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ploaia a adus iadul pe nisipul de la Vama Veche! Un crater uriaș s-a format pe plajă (galerie foto)

ro

17 May, 2016 20:34 9521 Marime text
Ploaia de noaptea trecută a lăsat prăpăd în urma ei, în special la Vama Veche, locul unde mii de turiști se distrează an de an. Acum locul arată ca după război, ruperea de nori și cantitățile de apă au făcut să se formeze un crater uriaș. 

Nisipul nu a făcut față cantității mari de apă, formându-se în urma torentului o ravenă pe o suprafață de 600 de metri cu o adâncime de 1,5 metri.

Purtătorul de cuvânt al ABADL, Marieta Iorga, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța, în acest an nu s-au mai confruntat cu astfel de cazuri în urma ploilor. 

„La fața locului s-au deplasat colegi de-ai mei, au verificat zona, au inspectat zona și se vor lua primele măsuri mâine dimineață, cand mai multe utilaje ale Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral vor merge la fața locului și vor nivela zona. Mai exact se relochează nisipul, nisipul luat de șuvoi se readuce la locul său, nivelăm zona, iar în cazul în care mai este nevoie de nisip vom lua o parte din mare. Este vorba can de 900 metri cubi de nisip de care este nevoie”, a declarat  Marieta Iorga, purtătorul de cuvând al ABADL, pentru cotidianul ZIUA de Constanța. 


Avertizarea hidrologică de noaptea trecută a fost de 30,8 litri pe metru pătrat. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii