Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Platină şi ţigări netimbrate Femei prinse la frontieră cu bunuri nedeclarate

ro

07 Nov, 2012 15:33 1389 Marime text

Peste 800 grame de platină şi 2.300 de ţigarete netimbrate au fost confiscate în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche. Poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă au identificat patru femei, care încercau să introducă în ţară, în mod ilegal, bunurile.

Marţi, la ora 22.15, poliţiştii de frontieră au verificat pe sensul de intrare în ţară o Toyota înmatriculată în Constanţa. În urma controlului au fost găsite ascunse 815 grame de metal alb pentru care nu au putut prezenta documente de provenienţă sau autorizaţie de comercializare şi introducere în ţară a metalelor preţioase.

Poliţiştii de frontieră au confiscat bijuteriile evaluate la aproximativ 12.000 lei, urmând a le preda autorităţilor vamale. Femeile au fost sancţionate contravenţional cu suma totală de 6.000 de lei .

Miercuri, la ora 03.40, lucrătorii de poliţiei din Vama Veche au identificat alte două femei, care aveau ascunse în bagajele personale 2.300 de ţigarete netimbrate, pe care încercau să le introducă în ţară în vederea comercializării.

Cele două persoane domiciliate în municipiul Constanţa se întorceau în ţară cu un autocar care efectuează curse între România şi Turcia. Poliţiştii de frontieră au confiscat ţigaretele evaluate la 1.150 lei, şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.000 de lei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii