Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta iubită a copilotului criminal „Plănuia de anul trecut ceva ce va rămâne în memoria tuturor"

ro

28 Mar, 2015 09:47 1843 Marime text
Copilotul avionului Germanwings prăbușit în Alpii francezi, cu 150 de persoane la bord, i-a spus fostei iubite că plănuia un act atât de atroce încât numele său va rămâne în memoria colectivă pentru totdeauna, informează Ziare.com. 
  
Femeia a dezvăluit pentru cotidianul german Bild că Andreas Lubitz i-ar fi spus amenințător anul trecut: „Într-o zi, voi face ceva care va schimba totul, iar apoi toți vor ști numele meu și și-l vor aminti", relatează Daily Mail, citat de Ziare.com. 
  
Când a auzit despre prăbușirea avionului Germanwings de marți, tânără și-a amintit profeția amenințătoare a lui Lubitz. „N-am știut ce a vrut să spună, dar acum are sens", a declarat femeia pentru Bild, sub protecția anonimatului. 
  
Problemele personale și comportamentul ciudat al copilotului au determinat-o pe tânără să-l părăsească speriată. 
  
„Când am auzit despre accident, a fost de parcă ascultam o înregistrare în capul meu cu ce mi-a spus el: Într-o zi, voi face ceva care va schimba tot sistemul și toată lumea va ști apoi numele meu și își va aminti de mine (...) Nu știam ce a vrut să spună la momentul respectiv, dar acum e clar", a relatat femeia. 
  
Potrivit sursei citate, anchetatorii vor dori, cel mai probabil, să o interogheze pe fostă iubită a copilotului ucigaș pentru a obține detalii despre starea de spirit a acestuia înainte de tragedie. 
  
Lubitz și tânără au avut o relație îndelungată, de șapte ani, au locuit împreună într-un bloc de la periferia orașului Dusseldorf. Presa germană susține că cei doi ar fi fost chiar și logodiți și aveau planuri de nuntă pentru 2016, dar tânără a pus capăt recent relației. 


Sursa: Ziare.com
Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii