Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Plantăm fapte bune în România” ajunge în comuna Peştera şi în 2015

ro

16 Apr, 2015 10:23 2072 Marime text
Unul dintre cele mai ample proiecte ale „Plantăm fapte bune în România” se derulează în comuna Peştera din judeţul Constanţa. Dupa ce în anii precedenţi, voluntarii au împădurit o aproximativ 4 hectare de teren degradat, sâmbătă 18 aprilie, o noua acţiune este programată în localitatea constănţeană, se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei.

La acţiune vor aprticipa peste 300 de voluntari. Va fi plantată o perdea forestiere lângă unul din drumurile de acces în comună. Aceasta va avea rolul de a proteja accesul în localitate de  căderie abundente de zăpadă. Perdeaua forestieră va fi formată din 10.000 de puieţi de glădiţă şi sălcioară.
Primăria și Consiliului Local Peștera au oferit şi de această dată sprijinul necesar pentru ca „Plantăm fapte bune în România” să ducă la bun sfârşit acţiunile programate în această localitate.

Voluntarii care vor participa la plantarea de sâmbată provin din rândul angajaţilor companiilor care sprijină „Plantăm fapte bune în România”: BDO Audit, CBRE Real Estate Consulting, DB Schenker, Inmedio, Mega Image, Unicredit Tiriac Bank şi Webhelp.

 În plus, 50 de constănţeni şi-au anunţat prezenţa la acţiunea din 18 aprilie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii