Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Plângere penală pentru primarul din Cuza Vodă pentru influenţarea electoratului

ro

29 Jul, 2012 15:31 1299 Marime text

Primul caz de plângere penală înregistrată la Biroul Electoral Judeţean. Primarul din Cuza Vodă, Niculae Horneţ s-a ales cu plângere penală, deoarece împreună cu viceprimarul şi consilierii PDL au împidicat cetăţenii comunei să participe la referendum prin îndemnuri de a nu participa la vot şi adresarea de injurii şi fotografierea celor care doresc să voteze. Plângerea a fost formulată de organizaţia judeţeană a PSD Constanţa prin fostul primar al localităţii, Dumitru Eugen.

UPDATE: 

Şeful autorităţii locale de la Cuza Vodă, Niculae Horneţ susţine că acuzele ce-i se aduc lui şi viceprimarului sunt neîntemeiate. „Am mers de două ori în cele două secţii de votare pentru a vedea cum se desfăşoară procesul electoral, nu am împiedicat niciun moment exercitarea de cetăţeni a dreptului la vor“, a declarat primarul Niculae Horneţ.

Primarul de la Cuza Vodă susţine că în aceste momente va sesiza Biroul Electoral Judeţean întrucât la comanda fostului primar, social-democratul Eugen Dumitru, camerele de supraveghere din cele două secţii de votare au fost deconectate. „Fostul primar mi-a spus că a deconectat camerele de supraveghere pentru că aşa spune legea. I-am solicitat să-mi prezinte articolul de lege care spune aşa ceva dar nu a avut ce să-mi prezinte. Voi face plângere penală la BEJ pentru a sesiza acest abuz“, a mai precizat Niculae Horneţ.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii