Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pițurcă ar putea fi pus sub învinuire de către DNA

ro

29 Oct, 2011 14:30 1191 Marime text

Conform săptămânalului Fanatik, procurorii anticorupție pregătesc "cazul Găman - Bărboianu", în care Universitatea Craiova i-a făcut plângere penală lui Victor Piţurcă. Sursa citată menționează că este posibil ca selecționerul să fie pus sub învinuire de către DNA.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au părăsit cantonamentul Craiovei la începutul anului şi au depus ulterior memorii pentru a deveni jucători liberi de contract pe baza unor dezlegări parafate de club. FRF, prin comisiile abilitate, le-a dat dreptate celor doi jucători, care ulterior au ajuns la Dinamo. Adrian Mititelu l-a acuzat pe Victor Piţurcă. "I-am dat trei dezlegări în alb drept garanţii, iar el le-a dat jucătorilor. Aşa au putut pleca", a spus finanţatorul oltean, care ulterior i-a făcut plângere penală lui Piţurcă.

Selecţionerul a negat de fiecare dată că ar avea legătură cu plecarea celor doi, însă DNA a intrat pe fir. "Ancheta a început în aprilie la Dolj şi s-a mutat la Bucureşti, pentru că prejudiciul a fost peste un milion de euro. Din câte ştim, s-a făcut o expertiză grafoscopică vizavi de scrisul care apare pe dezlegările respective, iar cazul e aproape de a se lăsa cu urmăriri penale", susţin persoane din anturajul clubului Universitatea.

Mititelu a dovedit ulterior cu acte că vicepreşedintele CNSL, Dumitru Gabriel Manu, este una şi aceeaşi persoană cu avocatul lui Victor Piţurcă. Selecţionerul este bănuit că i-a dus pe cei doi jucători la Dinamo în schimbul unor avantaje materiale. Procurorii investighează şi cum au ajuns ulterior Găman şi Bărboianu la Astra Ploieşti.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii