Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pietoni accidentați pe trecere

ro

01 Jul, 2016 13:03 1245 Marime text
Zi haotică pe drumurile din județ, ieri. Doi cetățeni au fost loviți de mașini în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. În același timp, un alt conducător auto s-a ales cu dosar penal după ce a reușit să intre cu mașina în autobuz.

Potrivit polițișilor, la data de 30.06.2016, ora 09.33, P.D., în vârstă de 39 de ani, din municipiul Mangalia, a condus un autoturism pe DN 39 unde a accidentat un bărbat care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. 

Totodată, ieri, la ora 13.47, C.V.-C., în vârstă de 23 de ani, din Mangalia, a condus o autoutilitară pe DN 39 unde a accidentat un bărbat care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. 

În Constanța, ora 14.10, A.A.-N. a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa şi ajungând la intersecţia cu strada Răscoala din 1907, a intrat în coliziune cu un autobuz. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din autobuz. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii