Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petiție pentru instalarea unor scuturi anti-suicid/accidente la metrou. Mii de persoane au semnat petiția

ro

14 Dec, 2017 08:37 1796 Marime text
Peste 11.000 de persoane au semnat o petiție pentru instalarea unor scuturi anti-suicid/accidente la metrou și pentru instalarea de camere de supraveghere performante montate în toate stațiile.
 
Petiția a fost inițiată în urma nenumăratelor cazuri de suicid/accidente din stațiile de metrou ale capitalei și tentativei de omor și omor din stația Dristor și este adresată în atenția Primăriei Capitalei și Metrorex.
 

”Dacă nu este posibil din cauze financiare montarea scuturilor, atunci montarea unor senzori în dreptul stațiilor pentru a opri curentul și metroul în tunel când detectează mișcare de pe peron în direcția zonei de rulare a trenului. Sunt ca niște vitrine transparente, lungi cât ține peronul, cu uși care se deschid doar când trenul este în stație. Acestea opresc persoanele să ajungă pe zona de rulare a metroului împiedicând tentativele de suicid/omoruri sau accidente. Dorim montarea mai multor camere de supraveghere performante cu rezoluție mare pentru identificarea cât mai ușoară a persoanelor periculoase ce atentează la bunurile si viața călătorilor” – se arată în textul petiției. .

Petiția poate fi semnată AICI

Sursa foto: Metrorex
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii