Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte comercializat fără documente legale, confiscat

ro

29 Mar, 2015 09:48 1303 Marime text
Poliţiştii de frontieră  din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând doi cetăţeni români care comercializau cantitatea de 26 kilograme peşte fără a îndeplini condiţiile legale.
 
Astfel, ieri, în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanţa au identificat, pe raza municipiului Constanţa, două persoane care comercializau cantităţi de peşte dintr-o autoutilitară marca Renault Kangoo cu numere de Bucureşti.

Cercetările au stabilit că L.S. Laurenţiu şi S. Ioana, în vârstă de 40 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa, ofereau spre comercializare trecătorilor din zonă cantitatea de 26 kilograme peşte din specii diferite fără a îndeplini condiţiile legale.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale, iar cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializare a peştelui fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii