Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 300 de gospodării din Cernavodă au primit căldură

ro

21 Jan, 2016 15:52 1676 Marime text
Iarna acestui an va fi mai călduroasă pentru cel puţin 300 de familii din cartierele cernavodene de case Victoria şi Răsăritului. Lucrările pentru cea de a doua etapă a proiectului multianual “Extinderea Reţelei de Termoficare” au ajuns la final.
 
Punctul termic 46 a fost pus în fucţiune, după finalizarea reţelei de circuite secundare din zonele aferente străzilor Răsăritului, Victoriei şi Călăraşi, iar gospodăriile au fost deja racordate la agent termic. Beneficiarii, care şi-au finalizat instalaţiile de încălzire în case, se bucură deja de o energie termică mult mai ieftină, curată şi eficientă. Primarul Gheorghe Hânsă a mers pe teren pentru a verifica buna funcţionare a reţelei.   
Cernavodenii cu venituri mici, şi familiie asistate social, care nu au posibilitatea materială necesară executării lucrărilor de conectare la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică şi apă caldă de consum, pot beneficia de procedura de lucru “Branşare pentru persoane cu  venituri reduse” a SC Utilităţi Publice SRL iniţiată de către Primăria Cernavodă.
 
Persoanele interesate vor depune un dosar, la sediul SC Utilităţi Publice SRL, care va conţine: copie a actului de identitate, act de proprietate a spaţiului care necesită încălzire, document doveditor al veniturilor (adeverinţă de salariu, cupon de pensie, etc.), proiect tehnic al instalaţiei proprii (dacă solicitantul nu deţine proiect, va solicita întocmirea acestuia în cererea de branşare).

După întocmirea dosarului, reprezentanţii  SC Utilităţi Publice SRL vor efectua următoarele lucrări: proiectarea instalaţiei interioare, racordul proprietăţii la reţeaua de termoficare, instalaţia interioară de încălzire şi apă caldă, montare gigacalorimetru şi apometru de apă caldă şi apă rece. Plata acestor servicii va fi eşalonată pe o perioadă cuprinsă între unul şi trei ani, iar rata nu va depăşi zece la sută din venitul lunar al beneficiarului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii