Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 300 de companii, transferate pe piaţa Rasdaq

ro

04 May, 2015 16:04 1302 Marime text
 
Peste 300 de companii au decis, până în prezent, să se transfere de pe piața Rasdaq, iar mai mult de 100 de companii au trecut deja de Comisia de Admitere la Tranzacționare, a declarat azi, pentru AGERPRES, Ileana Botez, director de comunicare și marketing al Bursei de Valori București (BVB).
 
Companiile listate pe piața Rasdaq și cele din piața valorilor mobiliare necotate trebuie să își aleagă opțiunea de listare până la 27 octombrie 2015, când încetează de drept activitatea acestor piețe, în conformitate cu Legea 151/2014. Astfel, companiile trebuie să decidă în perioada următoare dacă se vor muta pe piața reglementată sau pe ATS sau dacă se vor delista.
 
"În prezent, sunt 323 de companii care, în adunarea generală, au luat hotărârea de a se transfera. Până în momentul de față, de Bursă, de Comisia de Admitere la Tranzacționare, au trecut peste 100 de companii. Ele urmează să obțină de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), acum, decizia de admitere, după care vin la noi și formalizăm admiterea la tranzacționare", a menționat Ileana Botez.

Sursa: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii