Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 20 de kilometri de plasă monofilament, capturaţi de poliţişti

ro

29 Nov, 2012 20:39 1360 Marime text
La data de 2 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa au depistat în flagrant pe digul de sud din portul Midia Năvodari, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 şi 42 de ani, trei din Năvodari şi unul din Constanţa, având asupra lor 2.500 de metri de plase monofilament, interzise la deţinere, potrivit dispoziţiilor legale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de plase monofilament.

De asemenea, poliţiştii au efectuat două percheziţii astăzi, în mai multe locuri din Constanţa şi Năvodari, la domiciliile a doi dintre suspecţi.

La aceste adrese au fost găsiţi 57, respectiv 37 saci ce conţineau plase monofilament, cu o lungime totală de 19.200 metri, care au fost ridicate de către organele de poliţie în vederea confiscării.

Persoanele în cauză sunt cercetate în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi luării măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii