Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 150 de persoane vor să devină poliţişti. IPJ Tulcea oferă noi detalii despre proba scrisă

ro

07 Apr, 2016 13:01 2732 Marime text
 
În perioada 4-6 aprilie,169 de persoane au depus cereri de inscriere la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea pentru ocuparea a 35 de funcții cu personal din sursă externă precum și pentru ocuparea unei funcții prin reîncadrare
 
Proba test scris va consta într-un test de tip grilă, elaborat de către Comisia de concurs din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române din tematica și bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate și va avea loc la data de 14 mai 2016. Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă. Fiecare răspuns corect va fi apreciat cu 0,15 puncte, iar la punctajul final se adaugă un punct din oficiu, obținându-se nota la testul scris.
 
Durata de rezolvare a testului este de trei ore, începând cu ora stabilită în graficul de concurs. Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obțină minimum nota 7. Candidații care nu au obținut minimum nota 7 vor fi declarați „respins”.
 
Ora și locul unde se va desfășura proba test scris se vor stabili, în funcție de numărul candidaților, și se vor comunica acestora prin postarea unui anunț ulterior pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
 
Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba test scris se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Direcţiei Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se soluţionează de către comisia constituită în acest scop şi sunt comunicate candidaţilor în termen de maxim 48 de ore de la depunerea acestora.
 
Admiterea/respingerea contestației se vor comunica prin postare pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări. Nota acordată după contestaţie rămâne definitivă. Notele acordate la proba test scris și rezultatele finale se comunică candidaţilor după finalizarea corectării lucrărilor şi se afişează la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea cu menționarea orei de afișare, de la care se calculează termenul de depunere a contestației, ulterior se postează pe Internet.
 
Pentru detalii legate de condițiile de participare și probele de concurs, vă rugăm să apelați Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea la numărul de telefon 0240/506700 sau pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii