Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 150 de cetățeni străini, depistați în situații ilegale

ro

26 Mar, 2016 21:58 1345 Marime text
 
Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări în baza planurilor proprii de acțiune și în cadrul mecanismului de cooperare integrată au efectuat aproape 300 de acțiuni și controale, atât cu forțe proprii cât și în cooperare cu structuri având atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini la nivel național.

În cadrul acțiunilor, 163 de cetățeni străini au fost depistați în situații ilegale, cei mai mulți în București și pe raza de competență a județelor Arad și Ilfov. Dintre aceștia, 68 au întrunit condițiile necesare prelungirii dreptului de ședere, pentru 48 au fost dispuse măsuri de părăsire a teritoriului României, nouă au solicitat o formă de protecție internațională, doi au fost tolerați iar pentru 36 s-au dispus alte măsuri. Pentru 23 de persoane au fost organizate misiuni de îndepărtare sub escortă de pe teritoriul României.  

Polițiștii au aplicat 475 de sancțiuni contravenționale cu avertisment și amendă, în valoare totală de 135.275 lei, cetățenilor străini care nu au respectat legislația în domeniul migrației
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii