Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 kilograme de peşte transportate ilegal

ro

20 Jun, 2012 17:27 971 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, în urma cărora au identificat un cetăţean român care transporta 108 kilograme de peşte fără documente de provenienţă. 
Ieri, în jurul orei 09.30, în zona de competenţă a P.P.F. Midia a fost verificat în trafic un autoturism marca Fiat Doblo, înmatriculat în Constanţa şi condus de N.N. de 48 ani, domiciliat în localitatea Corbu din judeţul Constanţa.
 
 În urma controlului a fost descoperită, ascunsă într-un lăcaş special amenajat sub caroserie, cantitatea de 108 kilograme de peşte din speciile caras, şalău şi crap pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative.
 
Cantitatea de peşte, evaluată la aproximativ 600 lei, a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil. Persoana în cauză va fi cercetată sub aspectul săvârşirii infacţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor sau produselor din peşte obţinute din pescuit”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. j din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii