Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune antibraconaj la Tulcea. Garda de Coastă a confiscat plase monofilament și pește

ro

05 Sep, 2016 11:32 3620 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au identificat, în week-end, în zona de competenţă, un individ care transporta, cu o căruță, peste 1,5 km de plase tip monofilament cu o captură de 160 kg de peşte, fără a deţine documente justificative, se arată într-un comunicat la Gărzii de Coastă.
 
„La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea au depistat pe raza localităţii Sălcioara, județul Tulcea, pe cetăţeanul român M.C., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Tulcea, care transporta cu un atelaj hipo, mai multe unelte de pescuit de tip plasă monofilament, cu captură de peşte în ele.“, informează subinsp. Alexandru Ion, purtătorul de cuvânt al Găzii de Coastă.
 
În urma verificărilor au fost descoperite 12 plase tip monofilament, în lungime totală de 1.540 metri şi cantitatea de 160 kg peşte proaspăt, din speciile şalău şi babuşcă.
 
Poliţiştii de frontieră confiscat plasele tip monofilament, în valoare de 2.000 lei, precum și cantitatea de peşte, în valoare de 665 lei, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil. Bărbatul care transporta în căruță plasele și cantitatea de pește aere acum dosar penal.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii