Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşedintele CJ Botoşani, în concediu cu familia la Eforie, pe banii publici! "Răsfaţ" de mii de lei

ro

25 Aug, 2014 07:56 2448 Marime text
Din seria aleşilor care se folosesc de banii publici în scopuri personale, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, liberalul Florin Ţurcanu, a petrecut două săptămâni la mare, alături de soţia sa, cei doi copii şi încă trei consilieri, scrie Gândul.info. 

Potrivit sursei citate, şeful CJ Botoşani a folosit şi maşinile Consiliului Judeţean pentru a face drumul până în Eforie Nord.

Florin Ţurcanu se apără şi susţine că a fost la mare pentru a participa la cursuri de perfecţionare. „Legislaţia permite şi este foarte bine să participăm la cursuri, sunt lucruri importante pentru oameni care lucrează în administraţie. Dacă faceţi confuzia, cred că nu suntem pe acelaşi subiect. Discutăm de cursuri, nu despre petrecere[...] Faceţi o confuzie, interpretaţi. Nu am fost la mare, ci la cursuri, am toate aprobările legale aşa cum este scris în legislaţie. Suntem obligaţi să mergem la cursuri pentru că noi răspundem pentru documentele pe care le semnăm”

Într-o n hotărâre adoptată de CJ, este ataşat şi raportul de specialitate al Direcţiei buget-finanţe, în care se precizează că în bugetul pentru cheltueli şi venituri pe anul 2014, pentru instruirea profesională au fost alocaţi 35.000 de lei.

sursă foto: www.botosaneanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii