Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescar amator depistat de jandarmi

ro

31 Oct, 2016 11:33 1258 Marime text
Ieri, în jurul orei 09.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa - Detaşamentului 6 Mangalia, a observat în târgul din municipiul Mangalia, un bărbat care oferea spre comercializare peşte. La vederea jandarmilor, acesta a încercat să se îndepărteze din zonă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.
 
În urma verificărilor jandarmii au stabilit că M.I. în vîrstă de  55 ani, deţinea aproximativ 40 kg de peşte, diferite specii, fără documente de provenienţă. Acesta le-a declarat jandarmilor că intenţiona să vândă întreaga cantitate de peşte pentru a-şi rotunji veniturile.
 
Deoarece fapta „pescarului amator” este prevăzută şi sancţionată de  O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, (deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit),  jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare ce a fost înaintat lucrătorilor Poliţiei Mangalia,  în vederea continuării cercetărilor, peştele fiind predat unei societăţi comerciale specializate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii