Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoanelor cercetate pentru furtul a 11 tone de fier din Portul Constanţa, chemate în instanță

ro

04 Dec, 2014 20:25 2013 Marime text
 
Pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat, ieri, dosarul cu numărul 40920/212/2014, la secția penală având ca obiect înlocuire măsură preventive schimbare domiciliu.

Inculpații sunt Ciprian Aurel Ioan Rădac, Gheorghe Iavașcu și Adrian Păvălan.

Reamintim că pe data de 2 decembrie, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile faţă de Gheorghe Ivaşcu şi Adrian Păvălan, şi a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de Ciprian Aurel Ioan Rădac.

Potrivit procurorilor, persoanele menţionate anterior au fost prezentate instanţei cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, anchetatorii au stabilit următoarele: „Inculpaţii Nicoale George, Vânătorul Norbert-Sorin, Grosu Dumitru-Ion, Grigoraş Ionel, Păvălan Adrian, Ivaşcu Gheorghe, Băbuţă Marin-Alexandru, Rădac Ciprian Aurel Ioan, au demontat şi au sustras, în perioada 24.10.2014 – 24.11.2014, piese metalice de la vagoanele aflate în Triajul Staţiei CF Constanţa Port B grupa de linii Cocoaşă, pe care împreună cu alte persoane, le-au transportat spre valorificare, la un centru de fier vechi din oraşul Techirghiol aparţinând P.F.A. Geafar Ruhni”.

De asemenea, în cauză, aceştia au primit ajutor din partea lui Valerică Sandu, Viorel Nedelcu, Vasile-Gheorghe Grumăzescu şi Marius-Alexandru Gramanschi, care au transportat, contra cost, piesele sustrase de la vagoanele aflate în Triajul Staţiei CF Constanţa Port B grupa de linii Cocoaşă, la un centru de fier vechi din oraşul Techirghiol aparţinând PFA Geafar Ruhni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii