Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane surprinse de jamdarmi în timp ce vindeau pachete de ţigări netimbrate. Marfa a fost confiscată

ro

18 Oct, 2017 10:08 1583 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa cinci persoane care doreau să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 283 pachete de ţigări netimbrate (5660 ţigarete).
 
În perioada 17-18 octombrie a.c. între orele 07.00-07.30, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, au desfăşurat două acţiuni punctuale în zona Gară Constanţa şi „Eden”, unde au surprins  cinci  persoane cu vârste cuprinse între 45- 64 de ani, în timp ce încercau să vândă cetăţenilor din zonă,  283 pachete de ţigări netimbrate (5660 ţigarete), fără timbre accizabile, inscripţionate “Rothmans”, „Marlboro” „Ashima”,  „Compliment” şi „Winston”.
 
Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.
 

"Recomandăm cetăţenilor să-şi achiziţioneze produsele numai de la comercianţii autorizaţi. Dacă nu sunteți siguri că un vânzător a achiziționat produsele de la un distribuitor autorizat, cereți de la acesta informații despre sursa mărfurilor pe care ulterior le puteți verifica", a transmis Jandarmeria Română.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii