Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Accident de muncă grav la Costineşti Doi tineri au murit, prinşi sub un mal de pământ (galerie foto+video)

ro

30 Apr, 2015 13:18 3395 Marime text
Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ la Costineşti, în faţa Complexului Tineretului.

Cei doi muncitori erau conştienţi şi comunicau în momentul în care pompierii ISU Dobrogea au ajuns la locul accidentului. În prezent, militarii încearcă scoaterea victimelor la suprafaţă şi salvarea lor. Acolo se află un echipaj de la Descarcerare, două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Tuzla, un echipaj SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă.




UPDATE 4, ora 16.06

Trupul neînsuflețit al unuia dintre cei doi tineri a fost scos de sub pământ. 

UPDATE 3, ora 16.02

Marian Becheanu, inspector-șef adjunct al ITM Constanța a vorbit despre accidentul de muncă de la Costinești. El spune că ancheta este în plină desfășurare și că nu s-a respectat măsura de siguranță.

Citește Marian Becheanu despre accidentul de muncă de la Costinești: „este evident că sprijinirea de maluri, măsura de siguranță nu a fost respectată”
 

UPDATE2 ora 14.25


Cei doi tineri erau angajaţi ai SC Complex Tineretului SRL BUucureşti, firmă care deţine discoteca Tineretului din Costineşti. Victimele sunt Cristian Soare, de 30 de ani şi Ion Florin Lăpădat, de 27 de ani.

Conform informaţiilor furnizate de inspectorii ITM, cei doi săpau într-un şanţ pentru a poza o conductă de apă. În momentul în care s-a surpat malul de pământ, victimele se aflau la patru metri adâncime.


UPDATE ora 14.15


Din păcate, victimele sunt decedate. Este vorba de doi tineri care zac şi acum, acoperiţi de pământ. Pompierii încă se chinuie să îi scoată la suprafaţă.

 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii