Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Persoană lovită de tren, la Castelu! Final tragic! Iată ce declară martorii! (galerie foto+video)

ro

01 Sep, 2016 17:22 4231 Marime text


Accident grav în localitatea Castelu, unde o persoană a fost lovită de tren. Din nefericire, medicii de pe Ambulanţă au constatat decesul persoanei. 

UPDATE 1, ora 17.49

Este vorba despre o femeie, în vârstă de 74 de ani.

UPDATE 2, ora 18:20

„Am auzit o bubuitură. Cum s-a întâmplat nu pot să spun. E o trecere de pietoni... O fi fost trenul de 5 (n.red. 17:00), că era 5 fără 10 (n.red ora 16:50). Trenul venea dinspre Constanţa. Şi cred că a vrut să treacă pe trecere, la tren, probabil şi nu a fost atentă în momentl ăla poate.”, a declarat un localnic din zonă pentru ZIUA de Constanţa.

Femeia era din comuna Castelu, iar localnici o cunoşteau foarte bine. „Nu era zi ca ea să nu plece la Constanţa. A lucrat la CFR...”, spune o localnică. Aceasta mai susţine că femeia era pensionară şi ducea un trai extrem de modest şi uneori mergea la cerşit. De asemenea, se pare că ar fi avut şi probleme cu băutura. Victima are şi copii, însă aceştia s-ar părea că nu au fost anunţaţi imediat de producerea tragediei.

Victima accidentului feroviar a fost preluată de echipa de medici legişti şi transportată la morgă pentru necropsie. Poliţiştii duc mai departe investigaţiile pentru a afla cum a fost posibil cumplitul eveniment.
 
 









 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii