Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii Peste 60.000 de euro, laptop-uri şi documente contabile au fost ridicate de poliţişti!

ro

05 Jul, 2016 12:03 2108 Marime text
Peste 61.000 de euro, 3.900 de lei, laptop-uri şi documente contabile au fost ridicate de poliţiştii ieşeni, în urma a patru percheziţii efectuate ieri, în judeţele Iaşi şi Suceava, într-o cauză în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălarea banilor.  

La data de 4 iulie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au efectuat 4 percheziţii, în judeţele Iaşi şi Suceava, la 3 persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 2.700.000 de lei, prin evaziune fiscală. În urma percheziţiilor, au fost ridicați 61.330 de euro, 3.900 de lei, 2 unităţi informatice şi documente contabile. De asemenea, au fost instituite măsuri asiguratorii (sechestru judiciar) pe imobilele persoanelor în cauză, în valoare de aproximativ 350.000 de lei.

La sediul poliţiei au fost aduse trei persoane, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, acestea au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

 Activităţile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor specializaţi în investigarea criminalităţii economice ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Iași și Suceava.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției  Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii