Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la suspecți de trafic de droguri. Patru suspecți prinși în flagrant de polițiști (video)

ro

18 Nov, 2017 13:39 2811 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant delict 4 bărbați care vindeau cannabis. Pentru documentarea cazului, au fost efectuate 10 percheziții, în urma cărora s-au ridicat bani și droguri, iar 4 persoane au fost reținute.
 
La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. — B.T. Vrancea au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a patru persoane, în momentul în care încercau să vândă 20 de grame de cannabis, în schimbul a 800 de lei.
 
Pentru documentarea întregii activități infracționale, în cauză au fost efectuate 10 percheziții domiciliare la locuințele celor bănuiți.
 
În urma acestora, au fost ridicați 5.500 de lei, 100 de euro, 300 de grame de muguri de cannabis, 25 de plante de cannabis uscate, 2 comprimate de ecstasy, 6 grindere și minicântare electronice și telefoane mobile.
 
17 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. — B.T. Vrancea, pentru audieri.
 
Față de 6 bărbați, cu vârste între 20 si 32 de ani, s-a luat măsura reținerii, pentru 24 ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.
 
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați și ai Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii