Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la suspecţi de furt

ro

01 Nov, 2016 08:11 1538 Marime text
La această oră, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale efectuează percheziții la persoane bănuite că ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, din societăți comerciale, locuințe și autoturisme. 
           
Valoare totală a prejudiciului este de aproximativ 170.000 de lei.
 
„La data de 1 noiembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 2 percheziții în localitatea Florești, județul Prahova.
 
Activitățile vizează persoane bănuite că, în perioada septembrie - octombrie 2016, ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe, autoturisme și societăți comerciale, de pe raza localităților Cocorăștii Colț, Blejoi, Florești și Comarnic, județul Prahova.
 
Aceștia ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 170.000 de lei“, informează IPJ Prahova, într-un comunicat oficiat transmis ZIUA de Constanţa.
 
Polițiștii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Poliției, pentru audieri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii