Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Ce au găsit polițiștii

ro

29 Sep, 2017 18:24 2351 Marime text
Poliţişti brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti şi Ilfov și ai Direcției Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de mare risc.  

La data de 28 septembrie, poliţiştii brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti şi Ilfov și ai Direcției Operaţiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 9 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Descinderile s-au desfăşurat în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 540 de grame de heroină, 4 grame de amfetamină și o armă de autoapărare, deţinută ilegal. De asemenea, au fost confiscați 7.000 de euro şi 5.000 de lei, susceptibili a proveni din săvârşirea de fapte penale.

Totodată, la data de 28 septembrie, poliţiştii au surprins în flagrant delict unul dintre membrii grupării, asupra acestuia fiind descoperite 5 grame de heroină.

În cauză, față de 4 bărbaţi s-a dispus măsura reținerii, urmând ca astăzi, 29 septembrie, să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Tehnic din cadrul D.I.I.C.O.T. La acțiuni au participat și jandarmi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii