Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea alcoolului

ro

24 Oct, 2016 08:53 1334 Marime text
Potrivit IPJ Dâmboviţa, aproape 200 de poliţişti efectuează, în această dimineaţă, zeci de percheziţii, la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea alcoolului, în comuna Tătărani.

La acţiune participă 189 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Sunt efectuate 30 de percheziţii la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea de produse accizabile.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi fabricat băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice şi juridice din judeţul Dâmboviţa, obţinând venituri ilegale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal. La activităţi participă luptători ai Serviciului pentru Invervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii