Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Arme de vânătoare deținute ilegal 12 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu arme, la Constanţa

ro

10 Jun, 2015 10:06 1868 Marime text
 
În această dimineaţă, Poliţia Română efectuează 37 de percheziţii, în Bucureşti şi în zece judeţe, la persoane bănuite că ar fi introdus ilegal în ţară arme şi muniţii letale şi neletale. Sunt efectuate şi controale privind respectarea legislaţiei privind armele şi muniţiile.
Sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii efectează percheziţiile domiciliare, în București şi în județele Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Galați, Ialomța, Olt și Teleorman, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi introdus ilegal în România arme și muniții letale și neletale, provenite din diferite țări ale Uniunii Europene. De asemenea, poliţiştii efectuează 25 de controale privind respectarea prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor, în judeţele Arad, Bacău, Brăila, Prahova, Giurgiu, Mehedinți şi Vrancea.

UPDATE ora 13.31


Polițiștii au efectuat 12 descinderi în acest caz pe raza județului Constanța, 7 în municipiul Constanța și 5 în județ. Nicio persoană nu a fost reținută, însă au fost confiscate două arme, una de vânătoare și un pistol cu gaze, dar și muniția aferentă, deținute fără autorizație.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii