Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de cămătărie și șantaj. Peste 100.000 de euro, 17 arme, muniție și telefoane mobile, ridicate de polițiști

ro

29 Jun, 2016 17:43 1285 Marime text
Peste 100.000 de euro, 17 arme, muniție și telefoane mobile au ridicat polițiștii din Prahova, în urma a 13 percheziții efectuate astăzi, într-o cauză în care se fac cercetări pentru cămătărie și șantaj. / 25 de persoane au fost conduse la audieri.
 
La data de 29 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 13 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de cămătărie și șantaj.
 
Perchezițiile au avut loc în Ploiești (9), Vălenii de Munte, Breaza,Târgșoru Vechi, precum și în comune arondate municipiului Câmpina.
 
Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2015 până în prezent, cei în cauză ar fi împrumutat bani cu camătă mai multor persoane din județ, pentru recuperarea sumelor apelând la amenințări și acte de violență.
 
În urma perchezițiilor, au fost confiscați 100.000 de euro, 16 arme albe (patru bâte, două săbii, patru boxuri, trei bastoane telescopic și trei cuțite), un pistol cu aer comprimat, 50 de cartușe și telefoane mobile. 25 de persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Activitățile au fost efectuate cu spijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii