Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la hotel Riviera din Mamaia (galerie foto+video)

ro

31 Aug, 2016 09:53 11113 Marime text
Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează, astăzi, 16 percheziții la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de euro, prin evaziune fiscală și spălare de bani. Este vorba despre hoteluri din Olăneşti şi Mamaia, de unde anchetatorii ridică documente pentru efectuarea de cercetări.

Potrivit unor surse, ar fi percheziționat și hotelul Riviera din Mamaia. În aceste momente, o dubă și o mașină a poliției au ajuns la hotel. Prezent este și ANAF. 

Conform Registrului Comerţului, societatea Lifi Tour SRL, a fost înfiinţată în anul 2011 şi are sediul social în oraşul Băile Olăneşti, aleea Trandafirilor. Capitalul social subscris, de 200 de lei, este deţinut de asociatul unic Gheorghe Baicu, născut în 1958, la Băile Olăneşti, Vâlcea. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2006–2016, administratorii a zece societăţi comerciale din judeţele Vâlcea şi Constanţa, ar fi operaţionalizat un mecanism financiar-fiscal, prin care ar fi obţinut foloase în mod ilegal.

UPDATE 2. ora 13.13

Contactați la numerele de telefon aflate în fișa firmei, oferită de Registrului Comerțului, în data de 31 august, ni s-a spus că ar fi o greșeală. 

UPDATE 1, ora 11.31



În acest moment, Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române percheziționează trei mașini aflate în parcarea hotelului. Autoturismele sunt înmatriculate în județul Vâlcea.

Citește și







Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii