Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Culturi în ... apartamente Percheziţii la cultivatori de cannabis (video)

ro

28 Apr, 2015 09:04 2337 Marime text
Procurorii DIICOT efectuează marți percheziții la mai multe adrese din Capitală, fiind găsite până în prezent culturi de canabis, susțin surse judiciare, potrivit Agerpres.
 
Potrivit surselor, au loc opt percheziții în sectoarele 1, 2 și 3 iar până în prezent au fost descoperite două culturi și 4 kg de canabis.
 
Ancheta vizează 12 persoane.

UPDATE ora 11.02 - Comunicat DIICOT


 Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti  împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul Antidrog  au efectuat, la data de 28.04.2015,  8 percheziţii domiciliare  pe raza municipiului Bucureşti, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, format din 11 persoane,  specializat  în  trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis, MDMA şi ciuperci halucinogene.

Imagini - versiunea pentru download

     În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupării au comercializat drogurile către consumatori din municipiul Bucureşti, în special în zona Centrului Istoric precum şi la evenimente muzicale.

    Cu ocazia percheziţiilor domiciliare  a fost găsită şi ridicată cantitatea de 4 kg. de cannabis şi au fost depistate 2 culturi indoor de cannabis, cu sisteme complete de întreţinere, preparare, instalații de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare şi de încălzire.

     De asemenea, au fost ridicate 50 de g. de ciuperci halucinogene, 25 grame de MDMA cristale,  31.700 de lei, 750 de USD şi 870 de euro, 5 cântare folosite pentru porţionarea drogurilor, precum şi 15 telefoane mobile şi 15 cartele SIM.

     La sediul  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti  vor fi aduse, în vederea audierii un număr de 11 persoane.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

    Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Brigazii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepes” a Jandarmeriei.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii