Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Constanţa, într-un dosar de evaziune fiscală, cu prejudiciu de peste 2.000.000 de lei

ro

24 Mar, 2016 13:35 2043 Marime text
 
Polițiștii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au efectuat 4 percheziții în județul Constanța, la administratorul unei firme, bănuit că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 2.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.  

Astăzi, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime din cadrul Direcţiei de Poliţie Transporturi – Inspectoratul General al Poliției Române au efectuat patru percheziții domiciliare în județul Constanța.

Activitățile au avut loc la sediul unei societăți comerciale, cu obiect de activitate comerțul cu materiale și minereuri metalice, precum și la locuința administratorului unei firmei, prin intermediul căreia s-ar fi comis infracțiuni de evaziune fiscală.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 2011 – 2013, nu ar fi evidenţiat toate operațiunile efectuate în contabilitatea agentului economic, pentru a diminua taxele datorate bugetului de stat.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri cu valoare probantă în cauză.

Prejudiciul creat prin sustragerea de la plata T.V.A.-ului şi a impozitului pe profit a fost estimat la peste 2 milioane de lei.

Au fost puse în aplicare două mandate de aducere.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanţa.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii