Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Constanţa!

ro

22 Jun, 2016 14:01 1899 Marime text
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coorodonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi au efectuat 10 percheziţii în Călăraşi şi Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 3.685 de lei, un cântar de precizie şi telefoane mobile.

Au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri şi reţinute de poliţişti,ulterior față de 4 dintre acestea fiind dispusămăsura controlului judiciar.

Din cercetări a reieşit că, începând din anul 2015, persoanele bănuite ar fi constituit un grup infracţional organizat, structurat pe baza relaţiilor de familie, în scopul comercializării de produse susceptibile a avea efecte psihoactive către consumatori din Călăraşi şi Constanţa.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Bucureşti, Constanţa şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călăraşi şi jandarmi.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și Departamentului de Informații și Protecție Internă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii